Konstigt

2009-08-23, 00:01:55 / Kategori: Allmänt
Ja av ngn konstig anledning så får jag för mig att skriva blogg på fyllan....eller ja kanske inte för konstigt ändå! ;) Har haft en kanondag idag..spelat fotboll och avslutat sommaren med en sista grillning på berget..kändes verkligen som ett avslut och imorgon är hösten här typ :) Men det är faktiskt bara mysigt.. och hela denna dagen har varit underbar! Bara allmänt tillfreds med livet liksom :D Min älskling är bäst! Snart åker vi till karibien och gottar oss..ellr snart och snart men tiden går fasligt fort! ;) Vi diskuterade häromdagen om alla hajar och andra faror som lurar i de karibiska haven och hur löjligt rädd jag är för alla dessa okända "monster". Han sa att han tyckte det var tråkigt att jag var en sån mes när vi skulle åka på en sån här "once in a lifetime" resa och jag då (som den känsliga kvinnan jag är) blev ju såklart upprörd över att han tyckte jag var tråkig och fick ett riktigt PMS-flipp! Men när jag sen forskade lite på internet (googlenörd=jag) och förklarat alla faror som faktiskt finns så blev han själv lite nervös..haha! Men jag får helt enkelt tuffa till mig lite innan januari..får väl gå till nån coach lr nåt..haha Så ska nog detta gå jättebra och det går ju faktiskt att få en helt underbar upplevelse trots att jag kanske håller mig undan från de allra djupaste delarna av havet! Nej nu får jag ta och vara lite social här är ju faktiskt lördagkväll! Puss på er alla

?!?

2009-08-03, 21:49:32 / Kategori: Allmänt
Sitter jag här i min ensamhet och bloggar igen, älskling var trött och slut och har redan krypit till kojs och det borde jag också göra. Men klumpen i magen sitter fortfarande kvar efter den jobbiga dagen idag! Att allt bara kan vända över en dag. Även om det inte är mig det drabbar så känner jag verkligen för de här människorna...och det är fruktansvärt hur livet kan vara så orättvist! Fick bara lov att skriva av mig lite..Skänker en tanke till er och hoppas ni är starka nog att ta er igenom det! Och gud vad jag älskar alla fina människor jag har runt mig! En STOR bamsekram till er alla!

Krogrunda slut..

2009-08-02, 02:59:41 / Kategori: Allmänt
Ja nu sitter man här mitt i natten lite halvlullig och skriver blogginlägg...varför undrar ni då kanske...det gör jag med! ;) Älskling ligger och snusar sött, och jag borde gå in och gosa lite, men vill inte gå och lägga mig av ngn anledning. Sista dagen imorgon innan jobb och skit...har aldrig känt mig så omotiverad till nånting som jag känner för jobbet just nu....men det är bara att bita ihop. Trots skitvädret denna sommaren, så har den faktiskt varit riktigt bra! Så det är med sorg i hjärtat jag knallar till jobbet på måndag, men men då har man ngt att fördriva tiden med iaf. Nästa helg kommer favoriten hit PICKIS!! Ska bli så mysigt så ;) Det blir speedboats och alkoholhaltiga drycker för hela slanten...ser jag fram emot :D Livet känns underbart för tillfället och det känns som jag kommit in i ett skönt flow lr vad man nu ska kalla det! Gött e de! :) Och så är lyxkryssningen bokad..längtar så in i helvete, men det går nog fort! Naj dax att krypa till kojs kanske! Ha de underbart alla och hoppas ni mår lika gott som jag gör just nu! ;) Kram och hej!