Fredag..Typ

2011-09-29, 23:26:16 / Kategori: Allmänt

Fredag för mig iaf..Stuudiedag imorgon såå skönt. Har fått grymt snygga fötter idag tack vare duktiga Maria..bra samarbetspartner ;)
Långhelg då..och hade egentligen velat besöka Mamms och papps, men tiden och pengarna räcker inte till
Saknar er så det gör ont ibland! ;(
Sitter och kollar Ps I love you..och gråter en skvätt..jättesorglig film och gör ju inte saknaden lättare :/

Aja nu ska jag försöka avsluta lite glatt iaf, med lite bilder från semstern i somras. Och jag får se till att åka hem när jag är långledig..typ  jul..så jag får maximal tid med mina fina!
Puss på alla!


Jag och underbara vid Jokkfall


kändiskåt


Dvärgen och Björnen


Spanar ut över Kalixälven


Vatten!!!


Grattis Pappa

2011-09-11, 15:22:54 / Kategori: Allmänt

Hoppas världens bästa pappa får en jättefin dag! Synd jag inte kunde vara där :(

Världens finaste pappa och världens finaste Wille :)


Vill även skänka en tanke till alla offer för 9/11


mycke i huvet!

2011-09-09, 19:31:38 / Kategori: Allmänt
Lyckades försova mig med typ 3, 5 timmar imorse..braaa Annelie, första gången jag lyckats med nåt så spektakulärt ;) Fick hoppa in i en taxi och stressa järnet..men tydligen var lärarn försenad också, så jag missade inget..lycky bastard! ;) Handmassage idag..gött gött. Sen kom man hem och fick ännu mer att tänka på...som om det inte är nog med saker som snurrar däruppe liksom!  Ska hem till SötaSara och få ut lite agression och tankar...förhoppningsvis har hon något jag kan slå på ;) God Helg alla fina!! PÖSS 

Ansiktsbehandling..

2011-09-05, 17:33:12 / Kategori: Allmänt

Stod på schemat idag.. skoj att få komma igång mmed de praktiska :) och det gick faktiskt bättre än förväntat. Imorgon blire fortsättning.
 I helgen Var jag ut med Malin palin..skit skoj hade vi. Men när man har skitskoj, blir det ofta tyvärr för mycket dricka :/ liite seg igår..men nu har jag kommit på fötter igen iaf.

Jag är glad! :)
Puss på er


HUR Bra??

2011-09-02, 17:49:03 / Kategori: Allmänt

Mår göööörbra! ;) 4 år med älskling i torsdags och kursstart, två flugor i en smäll ;) Klassen är underbar, skolan är underbar, och de lärare jag träffat typ Alex haha är underbar! Så detta ska nog bli hur bra som helst...men intensivt. Fick första läxan idag...manikyr..kunna alla nagelns delar(vilket är måånga), ingredienserna i alla nagelcremer, lack och tjosan och kunna allt på latin också..bara plugga! Men det känns superbra verkligen.
Har fått i princip alla grejer jag behöver för skolan..mycket spännande doningar ;) 
Ikväll blir det bara myskväll med mig själv..älsklingen ska kolla match, Sara är sjuk ooch Malin skulle umgås med Hellberg klanen. Men det kan behövas lite ensamtid ibland också..även om jag blir rastlös :/ Får väll Läsa lite kurskompendier, äta lite choklad och ta mig ett glas kanske? Imorgon kväll ska jag och Malin ta oss ett glas på stan och catcha up lite, var ett bra tag sen hag såg älsklingskusinen nu ju :(

Aja Nu drar jag! Puss!