Kursstart flyttad

2011-05-26, 19:10:55 / Kategori: Allmänt

Nu blir det 1:a september som gäller istället, vilket är kanon då jag hinner få en hel månadslön till! :) Guuuuud vad jag längtar. Och snart är det  semester.... hur gött e inte de!! Till helgen kommer bästa Sofie hem till götet igen och möjligtvis blir det en utgång fredag eller lördag. Som jag har saknat den tjejen! Sen ska jag ta och träffa Sara och bassebus...har ju inte setts på en vecka..:/ länge för att vara oss ;)

Här kommer äntligen lite bilder från Svärdsjö och påsk (Alla mammor och pappor till barnen på korten, får hojta till om de ej vill att jag ska lägga upp bilder, så tar jag bort dem igen! ;))

Plus utggång förra helgen, med den bästa!

Kyss!Fina Wille! :)


Goa kusin MalinStudsande Matilde (och Klara) på Malins 20-års kalas.


HAHA..Maria flyger :)Klara hopparGustav (med sår på näsan :() och Matilde :)


Gänget!


Presentöppning


Söta IsabelleSöta Agnes i väskan, med frillan ;)


Hårfix hos HelenaGrillning hos Helena

______________________________________________________________________________________


Jag och bästa på G ;)


ParteyI´m alive!

2011-05-21, 18:29:50 / Kategori: Allmänt

Sara har nyss ringt och kollat så att jag är kvar! ;) Sitter fortfarande och väntar på att hon ska sluta arbetet så vi kan ha lördag..Så snart blire båttur, vin och gbg by night..eller evening eller va det nu blir! ;)

Ville iallafall uppdatera om att jag fortfarande lever..sorry Harald, kanske dax att lägga ner bibelsnacket nu!
Puss på er!Gbg..sen kväll förra året! Gööttt é déé!


Lördag, armageddon, vitt vin, dem bästa, en jävla massa löpare!

2011-05-21, 17:31:00 / Kategori: Allmänt

Har tatt en powerwalk från sara..förbi avspärrningen vid mosken (alla demostranter hade som tur va dragit) sen vidare till Eriksberg där det var full fart..jag och Sara diskuterade grejen med gbg-varvet vi är inte riktigt så imponerade som alla andra tycks vara över spektaklet. Inte en om jag skulle vara "fitare" än Carolina Kluft skulle jag ens överväga att vara med påt! Men men tur vi alla e olika..och om vi stannade för att titta? Svar negativt!
Nu är jag hemma igen, sitter och käkar choklad och väntar med spänning på slutet av mänskligheten! hmm blev det inte lite mörkare på himlen tro..35 min kvar...oootroligt spännande! Nej jag väntar faktiskt på att fina Sara ska sluta jobbet, så vi kan ta en vinare i nån park, som de fattiga människor vi e :/ Blir nog trevligt!

Tjing Tjing trevlig lördag allesammans!

BEWARE!!


Vår Sommar Kärlek Lycka

2011-05-12, 22:48:21 / Kategori: Allmänt

Grym tid på året och kanske blir detta bästa sommaren på länge länge! :D Nu börjar allt rulla på efter påskledigheten..som var mkt välbehövlig förövrigt! Fick njuta av vackert väder och världens vackraste människor! Familj vänner småttingar i massor..då mår jag! :) Imorgon blir det mina kids på dan och sen ska jag hem till kusinbarn frank och mysa med honom..kan inte få nog av de söta små ;)
Har förövrigt tränat första gympasset idag  gick kanon och jag måste ju skryta, inte ofta jag får göra det.
Beach 2011 here i come..eller inte :/

Här kommer bilder från min och Malins promenad runt sjön (stolt :D) Och mer bilder dyker upp när jag letat upp usb:n till kameran :( Slarvpelle!

Kyss på er fina!


Underbart!


Malin njuter